Skip to content

Jussi

Nimeni on Jussi Jeskanen (s. 1981) – Jeskasten perheen lapsista esikoinen. Olen toiminut yrittäjänä lähes koko aikuisikäni aloittaen yritystoiminnan vuonna 2000 polttopuukauppiaana. Perustin samana vuonna yhden aikansa ensimmäisistä verkkokaupoista siirtäen puun myyntiä verkkoon. Verkkokaupan toteuttaminen johti lopulta IT-alan yrittäjäksi. Yrittäjänä minulla on ollut ilo ja kunnia työskennellä lukuisille eri metsäalan toimijoille keräten osaamista aina metsän verkko-oppimisesta ja sen arviointiin.

Luonto on minulle tärkeä erityisesti kuntoilun merkeissä. Jokapäiväisiin rutiineihini kuuluu lenkkeily Kangasalan harjumaisemissa yhdessä puolisoni kanssa. Olen harrastanut suunnistusta SM-tasolla ja pyrin tuomaan karttapuolen osaamistani niin verkkopalveluihimme kuin asiakkaidemmekin hyödyksi.

Vastaan Jeskaset LKV Oy:n verkkopalveluiden ja näkyvyyden kehittämisestä, sekä yrityksen hallinnollisista tehtävistä hallituksen puheenjohtajan roolissa.

Katso myös

Jussi pähkinänkuoressa

  • toimii useissa muissa eri alan yrityksissä, Jeskaset LKV Oy:n hallituksen puheenjohtaja
  • mekatroniikan insinööri (AMK)
  • Verkkopalveluita tuottavan JJ-Net Group Oy:n perustaja
Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 0500 335 526

tai lähetä sähköpostia [email protected]

Katso tarkemmat yhteystiedomme