Skip to content

Loma-asunnot & asunnot

Etsitpä sitten loistavaa sijoituskohdetta, rentouttavaa virkityspaikkaa, metsästysseuran jäsenyyden takaavaa maata tai olet kiinnostunut myymään omistamaasi metsää, löydät sivuiltamme loistavia kohteita!

Juuri nyt myynnissä!

Loma-asunto Etelä-Pohjanmaa Kauhava, Hakkoosenpää

5,10 ha, metsätalousarvo: 99 600 EUR

Myydään Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla kesämökki pihasaunalla ja metsätila 3 ha. Hyvällä hoidolla vaalitulta vapaa-ajan viettopaikalta löytyy mm. aitta ja riihi. Tilaan kuuluu myös tukioikeudellista peltoa. Kaikki rakennukset ovat sähköistettyjä. Rauhallinen mökkkikokonaisuus sopii mainiosti isonkin perheen ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. Hyvät verkkoyhteydet mahdollistavat myös etätyön.

Myydään tontti Päijät-Häme, Padasjoki Koivula 3,0 ha

3,00 ha, metsätalousarvo: 22 000 EUR

Parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva, noin 3 hehtaarin metsäinen tontti lähellä Päijännettä ja Maakesken perinteikästä venerantaa. Kiinteistön lämpimälle pohjoisreunalle voi suunnitella oman loma-asunnon rakentamista. Tontille johtava Tuomelantie on kuljettavissa ympäri vuoden.

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 029 7031 0520

tai lähetä sähköpostia info@ostametsaa.fi

Katso tarkemmat yhteystiedomme

EtusivuKohteet