Skip to content

Loma-asunnot & asunnot

Etsitpä sitten loistavaa sijoituskohdetta, rentouttavaa virkityspaikkaa, metsästysseuran jäsenyyden takaavaa maata tai olet kiinnostunut myymään omistamaasi metsää, löydät sivuiltamme loistavia kohteita!

Juuri nyt myynnissä!

Loma-asunto Etelä-Pohjanmaa Kauhava, Hakkoosenpää

5,10 ha, metsätalousarvo: 99 600 EUR

Myydään Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla kesämökki pihasaunalla ja metsätila 3 ha. Hyvällä hoidolla vaalitulta vapaa-ajan viettopaikalta löytyy mm. aitta ja riihi. Tilaan kuuluu myös tukioikeudellista peltoa. Kaikki rakennukset ovat sähköistettyjä. Rauhallinen mökkkikokonaisuus sopii mainiosti isonkin perheen ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. Hyvät verkkoyhteydet mahdollistavat myös etätyön.

Myydään loma-asunto, Pirkanmaa Kuhmoinen Kuhmamäki

2,62 ha, metsätalousarvo: 248 000 EUR

Upeasti kunnostettu hirsitalo maalaismiljöössä Kuhmoisissa! Tällä Kuhmamäen tilalla historia on läsnä. Taloa on remontoitu ja saneerattu perinteitä kunnioittaen esteettisellä maulla ja silmällä. Perinnerakentajien kädenjälki on ollut huoliteltua, loppuun asti viimeisteltyä. Sukutalossa on onnistuttu säilyttämään historiaa henkivä tunnelma.

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 029 7031 0520

tai lähetä sähköpostia info@ostametsaa.fi

Katso tarkemmat yhteystiedomme

EtusivuKohteet