Skip to content

Meistä

Meillä myydään metsää ihan tosissaan!

Kun Jeskaset LKV Oy aloitti virallisesti 1.7.2020, yrityksen markkinointinimeksi valittiin omasta mielestämme mainio Ostametsää.fi. Metsätilavälityksen ”grand old man”, Kari Jeskasen hyvän maineen ansiosta puhelin alkoikin heti soimaan kiitettävästi ja myyntitoimeksiantoja alkoi tulemaan jonoksi asti.

Monien sattumien seurauksena Karin ja hänen poikansa Jussi Jeskasen aloittamaan yritykseen liittyi 2021 tammikuussa kaksi uutta Jussia. Jussi Uusitalo on erikoistunut metsäarviointeihin ja Jussi Salomäki metsätalousyrittäjyyteen ja markkinointiin. Molempia Jusseja yhdisti muun  muassa kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon opinnot Tampereella. Näin Ostametsää.fi tiimi oli syntynyt!

2022 alkuun mennessä Ostametsää.fi tiimimme on välittänyt jo 97 tilakauppaa, yhteensä 1317 hehtaaria ja 29 kunnan alueella! Myyjät ovat olleet usein kuolinpesiä ja iäkkäämpiä metsänomistajia, joilla ei ole löytynyt toiminnalleen jatkajaa. Tilakauppojen lisäksi olemme auttaneet asiakkaitamme lukuisissa perunkirjoituksissa, perinnönjaoissa, edunvalvontasopimuksissa sekä testamenteissa.

Meille metsätilavälityksessä on auttaminen tärkeää. On kyse sitten iäkkäistä ihmisistä tai kuolinpesistä, joissa puhuminen on vaikeaa, teemme kaikkemme hyvien kauppojen saamiseksi.

Pidämme asiakkaistamme huolta myös kaupanteon jälkeen. Olemme taidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä: Ostametsää.fi-tiimiämme sinnikkäämpää välitysliikettä saa hakea.

Katso myös

EtusivuMeistä
Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 0500 335 526

tai lähetä sähköpostia [email protected]

Katso tarkemmat yhteystiedomme