Skip to content

Tietosuojaseloste

Tervetuloa Jeskaset LKV Oy:n ylläpitämälle ja kehittämälle ostametsää.fi-sivustolle! Kehitämme sivustoa palvelemaan asiakkaitamme ja sivustomme vierailijoita mahdollisimman hyvin yksityisyydensuoja mahdollisimman hyvin huomioiden. Tässä tietosuojaselosteessa on käyty läpi sivustomme toimintaperiaate ja käyttäjistämme kerättävät tiedot. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat tarkempaa tietoa keräämistämme tiedoista.

Rekisterin ylläpitäjän tiedot

Jeskaset LKV Oy
Y-tunnus: 3136457-9
Kotipaikka: Virrat

Rekisterin ylläpidosta ja verkkopalvelun kehittämisestä vastaa Jussi Jeskanen

Puhelin: 044 3080 000
Sähköposti: [email protected]

Mitä tietoja kerätään ja miksi?

Ostametsää.fi-sivusto on luotu metsänomistajia, -ostajia ja -myyjiä varten. Tavoitteena on se, että verkkopalvelun käyttö olisi nopeaa ja toimivaa. Sivustolla on käytössä Google Analytics ja Matomo -kävijäseurannat. Seurannan avulla saamme tietoa esimerkiksi siitä millaisilla päätelaitteilla sivustoa käytetään ja mikä sisällöistä on kiinnostavaa. Google Analyticsista ja Matomosta saadulla tiedolla kehitämme verkkopalveluamme entistä paremmaksi.

Jaksottaisesti käytämme sivuston toiminnan seuraamiseen myös Crazy Egg-palvelua. Crazy Egg kerää tietoa sivuston klikkauksista muodostaen niistä kuumapistekartan. Tämän avulla selvitämme ovatko esimerkiksi painikkeet ymmärrettäviä ja löydetäänkö sisältö, kuten sen olimme ajatelleet. Samoin kuin Google Analytics, myös Crazy Egg on olemassa sivuston kehittämistä varten.

Sivustolla on useita eri lomakkeita. Lomakkeiden tarkoitus on tehdä yhteydenotoista ja tarjousten tekemisestä helppoa. Seuraavassa on käyty lomakekohtaisesti läpi niiden toiminta.

Yhteydenottopyyntö

Kun jätät meille yhteydenottopyynnön, välitämme siitä sähköpostiviestin vastaavalle henkilölle. Sähköpostin lähettämisellä tehdään nopeaksi se, että voimme ottaa teihin yhteyttä. Sähköpostin lisäksi yhteydenotto tallennetaan tietokantaan. Tallennettavia tietoja ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Käytämme tietoa tilastointiin. Emme siis esimerkiksi lähetä teille mainoksia tai muuta mainontaa, ainoastaan otamme teihin yhteyttä – nopeasti.

Tarjous

Ostametsää.fi-sivustolla voit tehdä tarjouksia siellä myynnissä olevista kohteista. Tehdessäsi tarjouksen lähetämme sähköpostiviestin saapuneesta tarjouksesta tilaa myyvälle taholle, jotta hän on mahdollisimman nopeasti tietoinen tulleesta tarjouksesta. Tarjouksen tiedot pidetään salassa ja niillä on merkitystä vain siksi, että olemme tietoisia tarjousten määrästä. Kaikki tarjouksen tiedot tallennetaan tietokantaan tarjoushistorian keräämiseksi. Tietoa tarjoajista ei luovuteta myyjälle, eikä niitä käytetä mainontaan. Otamme yhteyttä kaikkiin tarjouksen jättäjiin ilmoittamalla onko tarjous hyväksytty vai ei.

Tilavahti

Sivustolla on käytössä tilavahti, jonka perusidea on helpottaa sivustolla myytävien kohteiden seurantaa. Kun tilaat tilavahdin, tallennamme sähköpostiosoitteesi tietokantaan. Kun ostametsää.fi-sivustolla julkaistaan uusi kohde, saavat kaikki tilavahtia käyttävät siitä sähköpostiviestin. Kaikissa tilavahdin viesteissä on lopussa linkki, jota klikkaamalla voi poistaa itsensä tilavahdista. Tässä kohtaa tilavahdissa oleva sähköposti poistetaan tietokannasta.

EtusivuTietosuojaseloste
Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 0500 335 526

tai lähetä sähköpostia [email protected]

Katso tarkemmat yhteystiedomme