Skip to content

Kiinteistön viralliset asiakirjat

Tiedot haetaan KTJ (kiinteistötietopalvelu)-tietopalvelusta, jota ylläpitää Maanmittauslaitos. Palvelun hinta 50 EUR+alv 24%. Hinta per kiinteistö.

Lainhuutotodistus

Lainhuutotodistus on asiakirja, jolla osoitetaan rekisteriyksikön omistusoikeus. Siinä esitetään tiedot kiinteistöön viimeksi myönnetystä lainhuudosta ja vireillä olevasta lainhuutohakemuksesta sekä muusta kiinteistön, sen osan tai määräalan saantoa koskevasta merkinnästä rekisterissä.

Todistus voidaan ottaa vain voimassa olevasta kiinteistöstä tai määräalasta.

Rasitustodistus

Rasitustodistuksesta käy ilmi kiinteistöön kohdistuvat oikeudet ja rasitukset. Mikäli kohteeseen ei kohdistu rasituksia, on todistuksessa maininta: ”Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.”

Kiinteistörekisteriote

Otteen voi saada sekä voimassaolevista että lakanneista rekisteriyksiköistä. Otteen alussa oleva päivämäärä osoittaa, milloin ote on otettu rekisteristä. Oikeaksi todistamisen tiedot esitetään otteen alareunassa.

Kartta

Karttamateriaalina käytämme sekä maastokarttaa että ilmakuvia. Maastokartat ovat osa Maanmittauslaitoksen ylläpitämää peruskarttaa ja niitä käytetään tarpeen mukaan eri mittakaavoissa. Samoja karttoja hyödynnämme myös välittämissämme kohteissa, kohteen sijainnin esittämiseen.

EtusivuPalvelutKiinteistön viralliset asiakirjat
Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 0500 335 526

tai lähetä sähköpostia [email protected]

Katso tarkemmat yhteystiedomme