Skip to content

Yhteystiedot

Jussi Salomäki

metsätilojen kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, LKV, KiLAT

Palava halu auttaa sekä nöyrä asenne asiakaspalveluun on Jussille sydämen asia – metsätilan myymisessä ja ostamisessa on usein kyse ihmiselle rakkaasta omaisuudesta. Jussin tavoitteena on hoitaa jokainen metsätilakauppa, kuin se olisi hänen omansa, ja ennen kaikkea hoitaa hänelle annetut työt kunnialla maaliin.

Ennakkoluulottoman asenteen ja pitkän kaupallisen alan kokemuksen myötä hän pystyy luomaan haastavillekin metsäkohteille yksilöllisiä myynti- ja markkinointiratkaisuja.

Asiakkaat ja Jussin tuntevat kehuvat häntä hienotunteiseksi ja työlleen omistautuneeksi, ja ammattivälittäjänä hän pitääkin asiakkaansa aina ajan tasalla myynnin suhteen.

Jos Jussi ei ole välitystehtävissä, hänet löytää todennäköisesti perheen yhteismetsässä raivaamassa taimikkoa tai omassa kodissaan kirjan äärestä.

Kari Jeskanen

metsätilojen kiinteistönvälittäjä LKV, MTI, kaupanvahvistaja

Metsätilojen myynti on Karille elämäntapa, mistä hän nauttii joka hetki. Jokainen asiakas on hänelle tärkein, ja Karin asiakkaat saavat hänen sataprosenttisen sitoutumisensa. Kun yhteisomisteisen metsätilan myynti menee solmuun, Kari kutsutaan apuun. Hän hakee työssään aina ratkaisua, johon kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä.

Vankka kokemus alalta ja rautainen ammattitaito eri tyyppisten kiinteistöjen myynnistä takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kari on aktiivinen, helposti lähestyttävä ja periksiantamaton.

Vapaa-ajallaan Kari käy Virroilla perheen kesämökillä sekä talvisin peurajahdissa.

EtusivuYhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 029 7031 0520

tai lähetä sähköpostia info@ostametsaa.fi

Katso tarkemmat yhteystiedomme