Skip to content

Tontit & toimitilat

Etsitpä sitten loistavaa sijoituskohdetta, rentouttavaa virkityspaikkaa, metsästysseuran jäsenyyden takaavaa maata tai olet kiinnostunut myymään omistamaasi metsää, löydät sivuiltamme loistavia kohteita!

Juuri nyt myynnissä!

Määräala Keski-Suomi Laukaa Lankamaa

6,70 ha, metsätalousarvo: 116 000 EUR

Myydään metsää sekä loma-asuntorakentamiseen kaavoitettuja rantatontteja Lankamaalla Mäntysaaressa. Monille rallin ja Jyväskylän Suurajojen ystäville Lankamaan hyväkasvuiset metsät ovat tuttu näky. Runsaspuustoisella määräalalla on välittömiä hakkuumahdollisuuksia. Edellinen uudistushakkuut on suoritettu palstalla vuonna -99. Kirkasvetisellä Kynsivedellä Mäntysaaressa sijaitsevat reilun kokoiset rantatontit soveltuvat loma-asuntojen rakentamiseen. Huom! Mäntysaaren määräalaan pääsee nyt tutustumaan soutuveneellä! Kysy veneen lainaamisesta kiinteistönvälittäjä Jussi Salomäeltä, p. 029 7031 0523.

Rantatontti Päijät-Häme Padasjoki Auttoinen

0,40 ha, metsätalousarvo: 75 000 EUR

Nyt on myynnissä Padasjoen Auttoisilla upea rantatontti arvostetun Kauttisjärven rannalla. Noin 4000 m2:n määräala lohkotaan kantatilasta ostajan toiveet huomioiden. Rauhallinen Kauttisjärvi sijaitsee erinomaisten tieyhteyksien varrella, vain muutaman kilometrin päässä Auttoisten kyläkeskuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palvelusta ja haluat lisätietoa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Myymässä tai ostamassa metsää tai kaipaat ammattilaisten neuvontaa metsään liittyvissä asioissa?

Soita meille 029 7031 0520

tai lähetä sähköpostia info@ostametsaa.fi

Katso tarkemmat yhteystiedomme

EtusivuKohteet