Skip to content

Padasjoki, Koivula

  • Kiinteistötunnus576-409-18-2
  • Pinta-ala3,00 ha
  • Hinta-
  • Tarjoukset viimeistään15.06.2021 23:59
Klikkaa kuvia isommaksi
Metsäinen ja rakentamiseen valmisteltu 3 hehtaarin lämmin tontti lähellä Päijänteen rantaa!

Kysy lisätietoa

Jussi Salomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuvaus

Parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä , löytyy noin 3 hehtaarin metsäinen tontti lähellä Päijännettä ja Maakesken perinteikästä talasrantaa. Kiinteistön lämpimälle pohjoisreunalle voi suunnitella oman loma-asunnon rakentamista.  Rakentaminen edellyttää poikkeamislupaa.

Piha-alueen koko on liki puoli hehtaaria. Rakennuspaikaksi valmisteltu kova sorapohjainen  alue on kooltaan noin 900 m2. Piha-alueen länsireunalle on rakennettu pieni lammikko luomaan viihtyisyyttä. Piha-alueen maa-aineksessa on mukana runsaasti mustaa multaa ja se tarjoaakin hyvät edellytykset vaikkapa oman kasvihuoneen rakentamiseen. Multaa löytyy myös kasassa valmiina käytettäväksi.

Tontille johtava Tuomelantie on kuljettavissa ympäri vuoden. Vt 24:lta on tontille matkaa noin 800 metriä ja Maakesken kylän raitille parisen kilometriä. Päijänne ja talasranta veneen laskun luiskineen on linnuntietä noin kahden kilometrin päässä.

Pääosa tontista on metsätalouteen soveltuvaa aluetta. Kohteella ei ole tehty virallista metsäarviota. Kuusikoista, koivuista ja raidoista koostuvan puuston määrä voi olla noin 100-200 m3. Hyvässä kasvussa olevista kuusista on tulevaisuudessa tulossa myös hakkuutuloja. Maapohja on hyvin rehevää ja paikoin kosteaa. Kohde voi sopia hyvin esimerkiksi tervalepän kasvatukseen. Viereisestä, eteläpuolella sijaitsevasta noin 2 hehtaarin kuusivaltaisesta metsätilasta on myös mahdollisuus tehdä ostotarjous.

Materiaalit


Tee tarjous kohteesta

  • Pinta-ala3,00 ha
  • Metsätalousarvo0 EUR
  • Tarjoukset viimeistään15.06.2021 23:59
  • Kiinteistötunnus576-409-18-2
Tarjousaikaa jäljellä:
Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetPadasjoki, Koivula