Skip to content

Myydään omakotitalo, Pirkanmaa Ikaalinen Hiippa

  • Kiinteistötunnus143-434-1-54
  • Pinta-ala2,32 ha
  • Hinta69 000 EUR
  • Tarjoukset viimeistään02.08.2022 23:59
Klikkaa kuvia isommaksi
Tämä Ikaalisten Palinperällä myytävänä oleva omakotitalo soveltuu vakituiseen asumiseen ja monenlaiseen yrittämiseen sekä etätyöhön. Tilalla on paljon kylmää varastotilaa ja mm. voimavirta käytössä. Alle tunnin ajoaika Tampereelta lyhenee, kun Hämeenkyrön uusi ohitustie VT 3 valmistuu kuluvan vuoden aikana.

Kysy lisätietoa

Kari Jeskanen
MTI, KIAT, LKV, kaupanvahvistaja 402000/145

Kuvaus

Tiiliverhoiltuun, vuonna -82 rakennettu asuinrakennukseen kuuluu tupakeittiö, 4 huonetta ja sauna sekä pesuhuone ja WC- tilat.

Myyjä on suunnitellut ja rakentanut talon ja asunut talossa jo 40 vuotta.

Rakennusala on165 m2 ja asuinala 105 m2. Välisseinät eivät ole kantavia, joten huoneita voi muokata helposti tarpeen mukaan. Talossa on 3 kertaiset isot, Pomarkussa valmistetut ikkunat.

Käyttövesi tulee taloon omalla painollaan Vatulanharjun reunasta. Jätevedet johdetaan umpisäiliöön. Saunassa on Aito-kiuas. Pesuhuone on laatoitettu ja pesuhuonessa on puulla lämmitettävä vesipata. Keittiö ja lattiapinnat on päivitettävä ajantasalle.

Tuvassa on juuri asennetut Tulikiven leivinuuni ja puuhella, ovh n. 10 000 euroa. Autotallin ja varaston rakennusala on noin 40 m2. Pihalla on tynnyrisauna ja leikkimökki. Tilalla on myös hirsinen riihi sekä muita rakennuksia.

Paikka sopisi luontoihmisen tukikohdaksi. Hämeenkankaan aktiviteetit ovat lähellä ja oma venepaikka Kyrösjärven rannassa. Koulu ja päiväkoti ovat alle 10 minuutin automatkan päässä Ikaalisten keskustassa

Näin teet ostotarjouksesi

Jätä ostotarjouksesi 2.8.2022 klo 23.59 mennessä tarjouslomakkeella tai sähköpostilla [email protected].

Tarjousmenettelyssä jokaisella ostajaehdokkaalla on mahdollisuus harkita tarjoustaan siihen asti, kunnes tarjouksien vastaanottaminen lopetetaan. Kyseessä on siis suljettu ja aikarajallinen tarjousmenettely, jossa tarjousten vastaanottamisaikana vastaanotetut tarjoukset toimitetaan kerralla yhdessä myyjälle vasta tarjouksien vastaanottamisajan jälkeen.

Ostaja asettaa tarjoukseen sen hinnan, jonka on valmis kohteesta maksamaan ja joka on hänen näkemyksensä kohteen arvosta. Lisäksi ostaja voi lisätä ostotarjoukseen mahdolliset muut keskeiset ehdot kaupalle, jolloin ostotarjouksesta tulee ostajan puolesta ehdollinen.

Ota yhteys välittäjään, jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tontista, rakennuksista, ostotarjouksen tekemisestä tai vaikkapa Ikaalisten palveluista!

Katso rakennuksen tarkemmat tiedot osoitteessa: https://www.etuovi.com/kohde/t48992

Reittiohje: https://app.karttaselain.fi/map/3FRKRwBfIOKyCIz

 

 


Tee tarjous kohteesta

  • Pinta-ala2,32 ha
  • Metsätalousarvo69 000 EUR
  • Tarjoukset viimeistään02.08.2022 23:59
  • Kiinteistötunnus143-434-1-54
Tarjousaikaa jäljellä:
Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetMyydään omakotitalo, Pirkanmaa Ikaalinen Hiippa