Skip to content

Myydään loma-asunto Etelä-Päijänne Padasjoki Vähäsalo

  • Kiinteistötunnus576-407-1-407, 576-407-1-534
  • Pinta-ala0,60 ha
  • Hinta199 000 EUR
  • Tarjoukset viimeistään17.07.2022 23:59
Klikkaa kuvia isommaksi
Padasjoen Vähäsalossa Etelä-Päijänteen rannan kauniit kalliot ja upeat suuret kivet tekevät tästä paikasta aivan erityisen. Tälle valmiille lomaparatiisille lapsiperheen on helppo menettää sydämensä. Laadukkaasti rakennetulle päämökille loivasti laskeutuva liuskekivipolku kiemurtelee mäntyjen ja kivenlohkareiden välistä. Luonnontilainen ja korkealla sijaitseva tontti sopii erityisesti perheelle, jolle rappusissa liikkuminen kuuluu aktiiviseen lomailuun.

Kysy lisätietoa

Jussi Salomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuvaus

Etelä-Päijänne, Padasjoki, Isoniementie 113 Vähäsalo (ajo-ohje)

Jykevästi rinteeseen, näköalapaikalle perustettu mökki on ryhdikäs ja hyväkuntoinen. Sisätilat ovat avarat ja valoisat. Nukkumatilaa löytyy makuuhuoneen lisäksi päärakennuksen parvelta, rantasaunalta sekä pihamökistä. Sekä päärakennuksessa, että rantasaunalla on takka ja mukavat oleskelutilat.

Rantasauna on todellakin rannassa! Vain muutama harppaus ja pääset uimaan. Uimaan lähteminen on helppoa, sillä ranta syvenee nopeasti. Vähäsalon editse kulkee myös venereitti, joten veneilijälle tässä olisi erinomainen tukikohta. Esimerkiksi Padasjoen ja Kuhmoisten laivarannan palveluiden sekä Päijänteen kansallispuiston tulipaikkojen ääreen pääsee veneellä päiväseltään.

Tämän vapaa-ajan viettopaikan parhaita puolia ovat Päijänteen jylhän kansallismaiseman lisäksi sen runsas moniulotteisuus. Grillaamisesta pitäville löytyy markiisin alta kaunis laituriterassi ja lapsille sekä vieraille useita eri makuusoppeja omassa rauhassa. Ja se autotalli korjaamotiloineen, voi veljet! Lisäksi Vähäsalon mäkiset mökkitiet suorastaan kutsuvat saunalenkille jalan tai pyörillä.

Ja mikä tärkeintä, tässä valmiissa lomakohteessa voi myös ihan vaan olla, tekemättä yhtään mitään.

Tervetuloa siis tutustumaan paikan päälle! Varaa oma esittelyaikasi: LKV Jussi Salomäki | p. 029 7031 0523 | [email protected]

Näin teet ostotarjouksesi Vähäsalon vapaa-ajanviettopaikasta

Jätä ostotarjouksesi 17.7.2022 klo 23.59 mennessä oheisella tarjouslomakkeella tai sähköpostilla [email protected].

Tarjousmenettelyssä jokaisella ostajaehdokkaalla on mahdollisuus harkita tarjoustaan siihen asti, kunnes tarjouksien vastaanottaminen lopetetaan. Kyseessä on siis suljettu ja aikarajallinen tarjousmenettely, jossa tarjousten vastaanottamisaikana vastaanotetut tarjoukset toimitetaan kerralla yhdessä myyjälle vasta tarjouksien vastaanottamisajan jälkeen.

Ostaja asettaa tarjoukseen sen hinnan, jonka on valmis kohteesta maksamaan ja joka on hänen näkemyksensä kohteen arvosta. Lisäksi ostaja voi lisätä ostotarjoukseen mahdolliset muut keskeiset ehdot kaupalle, jolloin ostotarjouksesta tulee ostajan puolesta ehdollinen.

Katso tarkemmat kohteen tarkemmat tiedot Etuovesta.

Ota yhteys välittäjään, jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tontista, rakennuksista, ostotarjouksen tekemisestä tai vaikkapa Padasjoen palveluista!

Tämän kesämökin kevytstailauksen on taikonut Inge Uotila, Insinööritoimisto Peltomäki Oy [email protected] | 040 351 8991.


Tee tarjous kohteesta

  • Pinta-ala0,60 ha
  • Metsätalousarvo199 000 EUR
  • Tarjoukset viimeistään17.07.2022 23:59
  • Kiinteistötunnus576-407-1-407, 576-407-1-534
Tarjousaikaa jäljellä:
Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetMyydään loma-asunto Etelä-Päijänne Padasjoki Vähäsalo