Skip to content

Rantatontti Päijät-Häme Padasjoki Auttoinen

  • TyyppiTontit & toimitilat
  • Kiinteistötunnus576-402-10-49
  • Pinta-ala0,40 ha
  • Hinta75 000 EUR
Klikkaa kuvia isommaksi
Nyt on myynnissä Padasjoen Auttoisilla upea rantatontti arvostetun Kauttisjärven rannalla. Noin 4000 m2:n määräala lohkotaan kantatilasta ostajan toiveet huomioiden. Rauhallinen Kauttisjärvi sijaitsee erinomaisten tieyhteyksien varrella, vain muutaman kilometrin päässä Auttoisten kyläkeskuksesta.

Kysy lisätietoa

Jussi Salomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuvaus

Kauttisjärven rannalla myytävän määräalan vahvuuksia ovat kaunis rakennuspaikka, rauhallinen ja puhdas vesistö sekä erinomaisen hyvät tieyhteydet.

Myytävä rantatontti erotetaan noin 4000 m2:n kokoisena määräalana kantatilasta Iittala 576-402-10-49 ostajan toiveet huomioiden.

Erotettavalle määräalalle tehtävä tieyhteys (noin 180 metriä) on suunniteltu kulkevan kiinteistön länsirajalla kulkevan sähkölinjan vieressä. Sähkö on saatavilla noin 300 merin päässä sijaitsevalta muuntajalta. Sähköliittymän hinta tontille on Elenian hinnaston mukaan noin 2200 euroa.

Kovapohjaisen Kauttisjärven vedenlaatu on hyvä, mm. kuha viihtyy järvessä.

Harvalle mökkitontille pääsee asfalttitietä pitkin, mutta tälle Kauttisjärven rannalla sijaitsevalle tontille päällystetty tie päättyy vain kilometri ennen rantaa. Tontilta on matkaa Auttoisten kylälle noin 3 kilometria ja Padasjoen kirkonkylälle noin 14 kilometria. Lahteen ja Hämeenlinnaan on noin tunnin ajomatka.

Tontilla on kaksi purkukuntoista rakennusta.

Kaava

AUTTOISTEN KYLÄN JA LÄHEISTEN RANTA- ALUEIDEN OSAYLEISKAAVA, RA/2 LOMA-ASUNTOALUE

Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon ja vierasmajan sekä sauna- ja talousrakennuksia. Rakennusten kokonaislukumäärä saa olla korkeintaan viisi. Kullakin rakennuspaikalla rakennusten yhteen laskettu kerrosneliömetrimäärä saa olla korkeintaan 7 % rakennuspaikan pinta-alasta kuitenkin vähintään 130 m2 ja korkeintaan 250 m2.

Loma-asunnon kerrosala saa olla korkeintaan 150 m2 ja vierasmajan korkeintaan 40 m2. Saunan, kerrosalaltaan korkeintaan 25 m2 on oltava vähintään 10 m etäisyydellä rantaviivasta. Kerrosalaltaan 25 m2 suuremmat saunarakennukset tulee rakentaa vähintään 20 m etäisyydelle rantaviivasta.

Loma asuinrakennuksen etäisyys rantaviivasta tulee olla vähintään 25 m ja vierasmajan sekä talousrakennusten vähintään 30 m. Rakennusten, joiden pohjapinta-ala on suurempi kuin 140 m2 etäisyys rantaviivasta tulee olla vähintään 50 m, ellei maasto-olosuhteet muuta edellytä.

Tutustuminen kohteeseen

Tontilla voi käydä tutustumassa omatoimisesti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa osoitteeksi Monivalontie 53, Padasjoki, ja ajaa auton määränpäässä tien sivuun. Mäen päällä, tien vierestä, lähtee oransseilla nauhoilla merkitty kävelyreitti tontille.

Ostotarjouksen tekeminen

Tiedustelut ja ostotarjoukset pyydetään jättämään kiinteistönvälittäjä Jussi Salomäelle tämän ilmoituksen tarjouslomakkeella tai sähköpostilla jussi.salomaki@ostametsaa.fi

Ota myös yhteys välittäjään, jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tontista, rakennuspaikan valmisteluista, ostotarjouksen tekemisestä tai vaikkapa Padasjoen palveluista!


Tee tarjous kohteesta

  • TyyppiMetsätila
  • Pinta-ala0,40 ha
  • Metsätalousarvo75 000 EUR
  • Kiinteistötunnus576-402-10-49
Tarjousaikaa jäljellä:
Tee tarjous
EUR
Paljonko tarjoat kohteesta? Anna summa euroina.
Kauanko tarjouksesi on voimassa? Voit jättää kentän tyhjäksi, jos haluat, että tarjouksesi on voimassa toistaiseksi.
Kirjoita etunimesi
Kirjoita sukunimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita puhelinnumerosi
*
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta, mahdolliset lohkomiskulut, lainhuutokustannukset ja puolet kaupanvahvistajan palkkiosta tai vaihtoehtoisesti sähköisessä kaupassa asiointi- ja lainhuutohakemusmaksun.

Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetRantatontti Päijät-Häme Padasjoki Auttoinen