Skip to content

Myydään loma-asunto, Pirkanmaa Kuhmoinen Kuhmamäki

  • TyyppiLoma-asunnot & asunnot
  • Kiinteistötunnus291-401-4-3
  • Pinta-ala2,62 ha
  • Hinta248 000 EUR
Klikkaa kuvia isommaksi
Upeasti kunnostettu hirsitalo maalaismiljöössä Kuhmoisissa! Tällä Kuhmamäen tilalla historia on läsnä. Taloa on remontoitu ja saneerattu perinteitä kunnioittaen esteettisellä maulla ja silmällä. Perinnerakentajien kädenjälki on ollut huoliteltua, loppuun asti viimeisteltyä. Sukutalossa on onnistuttu säilyttämään historiaa henkivä tunnelma.

Kysy lisätietoa

Jussi Salomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuvaus

Paikka on luonnonkaunista, Päijänteeseen laskevaan Kuhmakoskeen sekä Alainenlammiin rajoittuvaa maalaismaisemaa. Omaa rantaviivaa on lammelle noin 70 metriä ja koskeen noin 140 metriä. Uljas talonpoikaistalo on ollut paraatipaikalla jo yli 130 vuotta. Talo on ollut ympärivuoden vapaa-ajan käytössä.

Kuhmamäen sympaattisessa pihapiirissä on tarjolla pala suomalaista kesäidylliä parhaimmillaan. Päärakennuksen vieressä sijaitsee myös 2006 valmistunut pihasaunasauna sekä vanha aitta. Piha-alueella viihtyy runsaasti vanhoja perinnekasveja, kuten akileijoja, syreenipensas ja kieloja.

1890-luvulla rakennetun päärakennuksen sisäpuoli on päivitetty huolella 2000-luvulle talon perinteitä kunnioittaen; rakentamisessa on käytetty talon alkuperäisiä sekä hengittäviä luonnon materiaaleja. Talo lämpiää tuvassa sijaitsevan takan lisäksi sähköllä.

Tämä perinteitä huokuva talo käsittää tupakeittiön lisäksi kaksi suurta makuuhuonetta, lämpimän eteisen, suihku- ja wc-tilat, rakentamattoman yläkerran ja uudelleen rakennetun kuistin.

Tilan 2,6 hehtaaria käsittää pihapiirin rakennuksineen, viereisen Kuhmakosken lähellä sijaitsevan makuuaitan sekä todella vanhan ja korjausta vaativan hirsirakennuksen. Lammen rannassa on Mertsa-ponttoonilaituri sekä soutuvene.

Kuhmamäkeen on erinomaisen hyvät kulkuyhteydet. Vt24:n bussipysäkeille on noin 700 metrin kävelymatka. Kuhmoisten kirkonkylälle matkaa on noin 3 km ja sinne kulkee vt24:n vieressä kulkeva päällystetty pyörätie.

Lue tarkemmat tiedot rakennuksista: Oikotie ja Etuovi

Reittiohje Kuhmäkeen


Tee tarjous kohteesta

  • TyyppiMetsätila
  • Pinta-ala2,62 ha
  • Metsätalousarvo248 000 EUR
  • Kiinteistötunnus291-401-4-3
Tarjousaikaa jäljellä:
Tee tarjous
EUR
Paljonko tarjoat kohteesta? Anna summa euroina.
Kauanko tarjouksesi on voimassa? Voit jättää kentän tyhjäksi, jos haluat, että tarjouksesi on voimassa toistaiseksi.
Kirjoita etunimesi
Kirjoita sukunimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita puhelinnumerosi
*
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta, mahdolliset lohkomiskulut, lainhuutokustannukset ja puolet kaupanvahvistajan palkkiosta tai vaihtoehtoisesti sähköisessä kaupassa asiointi- ja lainhuutohakemusmaksun.

Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetMyydään loma-asunto, Pirkanmaa Kuhmoinen Kuhmamäki