Skip to content

Määräala Keski-Suomi Laukaa Lankamaa

  • TyyppiMetsätilat
  • Kiinteistötunnus410-404-12-157
  • Pinta-ala6,70 ha
  • Hinta116 000 EUR
Klikkaa kuvia isommaksi
Myydään metsää sekä loma-asuntorakentamiseen kaavoitettuja rantatontteja Lankamaalla Mäntysaaressa. Monille rallin ja Jyväskylän Suurajojen ystäville Lankamaan hyväkasvuiset metsät ovat tuttu näky. Runsaspuustoisella määräalalla on välittömiä hakkuumahdollisuuksia. Edellinen uudistushakkuut on suoritettu palstalla vuonna -99. Kirkasvetisellä Kynsivedellä Mäntysaaressa sijaitsevat reilun kokoiset rantatontit soveltuvat loma-asuntojen rakentamiseen. Huom! Mäntysaaren määräalaan pääsee nyt tutustumaan soutuveneellä! Kysy veneen lainaamisesta kiinteistönvälittäjä Jussi Salomäeltä, p. 029 7031 0523.

Kysy lisätietoa

Jussi Salomäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuvaus

Myydään metsää ja kaavoitettuja rantatontteja Laukaan Lankamaalla, Mäntysaaressa.

Määräala tilasta Rno 410-404-12-157 on kooltaan noin 6,7 hehtaaria. Myyntikohde soveltuu sekä metsätalouden harjoittamiseen, että määräalalla sijaitsevien kaavoitettujen tonttien loma-asuntorakentamiseen. Venematkaa myytävälle Mäntysaaren palstalle on noin 400 metriä.

Kalle Häkkinen (Metsänterä), p. 0400 935 751, on laatinut Lankaniemen määräalasta maastotarkastetun metsäarvion 30.3.2022.

Metsän tiedot

Lankaniemen saaripalstan maapohjat ovat kivennäismaata. Lehtomaista kangasta tilasta erotettavalla määräalalla on metsäarvion mukaan 5,6 ha ja tuoretta kangasta 0,5 ha.

Puuston kehitysluokista uudistuskypsiä ja varttuneita metsiköitä on 3,6 ha (53%). Nuoria kasvatusmetsiköitä (02) palstalla on metsäarvion mukaan 1,3 ha (19%) ja yli 1.3 m T2-taimikoita 1,9 ha (28%).

Puutavaralajeista kuusi-, mänty- ja koivutukkia on metsäarvion mukaan 544 m3. Koivu-, kuusi- ja mäntykuitua saaripalstalla kasvaa 580 m3.

Kokonaispuuston määrä Mäntysaaren palstalla on arvion mukaan yhteensä 1169 m3 ja keskipuuston määrä 174 m3/ha. Välittömät hakkuumahdollisuudet ovat arvion mukaan 672 m3.

Määräalan laskennallinen metsätalousarvo on 38 000 euroa.

Tonttien tiedot

Lankaniemen rantakaavan tontit sijaitsevat vain noin 50 km Jyväskylästä keskustasta koilliseen. Rantatonttien koot vaihtelevat noin 2650-3150 m2 välillä. Tontit sijaitsevat Mäntysaaressa, puhdasvetisen ja osittain hiekkapohjaisen Kynsiveden itärannalla. Alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet veneilyyn ja kalastukseen.

Lankaniemen rantakaavan (Ranta-asemakaava 6.1.1981, arkistointitunnus Rn1:7) mukaisesti kyseessä on loma-asuntoalue, jonka jokaiselle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksikerroksisen loma-asunnon sekä käyttöön soveltuvia talousrakennuksia. Rakennusten tulee olla yksinomaan lomakäyttöön tarkoitettuja. Loma-asunto saa olla rakennusalaltaan enintään 80 m2.

Rakentamisesta kaava-alueella säädetään kaavamääräyksissä. Rakentamisesta voi kysyä lisätietoja Laukaan kunnan rakennusvalvonnalta.

Tontit ovat pääosin runsaspuustoista kangasmaastoa. Kulkuyhteys tonteille on veneellä Kylmäniemen venevalkaman kautta, vesimatkaa noin 400 metriä.

Kaavoitettujen tonttien laskennallinen arvo on yhteensä 78 000 euroa (13 000 euroa/kpl).

Kiinteistönvälittäjä Jussi Salomäki avustaa tarvittaessa ostotarjouksen tekijää kaikissa tarjouksen tekemiseen liittyvissä asioissa. Lisätietoja tarjousmenettelystä löytyy oheisessa maastoesitteessä.

 


Tee tarjous kohteesta

  • TyyppiMetsätila
  • Pinta-ala6,70 ha
  • Metsätalousarvo116 000 EUR
  • Kiinteistötunnus410-404-12-157
Tarjousaikaa jäljellä:
Tee tarjous
EUR
Paljonko tarjoat kohteesta? Anna summa euroina.
Kauanko tarjouksesi on voimassa? Voit jättää kentän tyhjäksi, jos haluat, että tarjouksesi on voimassa toistaiseksi.
Kirjoita etunimesi
Kirjoita sukunimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita puhelinnumerosi
*
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta, mahdolliset lohkomiskulut, lainhuutokustannukset ja puolet kaupanvahvistajan palkkiosta tai vaihtoehtoisesti sähköisessä kaupassa asiointi- ja lainhuutohakemusmaksun.

Tilavahti

Tilavahti

Tilaa tilavahtimme ja saat heti tietoa uusista kohteista! Tilavahti on täysin maksuton palvelu ja voit lopettaa sen milloin tahansa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin myytävistä kohteista tiedottamiseen.

Löydät kaikki kohteemme myös Facebookista.

EtusivuKohteetMääräala Keski-Suomi Laukaa Lankamaa